En Çok İzlenen Film-Bird Box | Kuş Kafesi

En Çok İzlenen Film-Bird Box | Kuş Kafesi |FİLM İÇERİKLERİ
Bird Box-Kuş Kafesi-Filmİçerikleri


En Çok İzlenen Film-Bird Box | Kuş Kafesi |FİLM İÇERİKLERİ




En çok izlenen film kategorisinde yerini alan dram, gerilim ve bilim kurgu temalarının bir arada işlendiği efsane bir film olan Bird Box Kuş Kafesi filmi, bıkmadan ve sıkılmadan izleyebileceğiniz filmler arasındadır.

Bird Box, 2018 ABD yapımı kıyamet sonrası korku-gerilim filmidir. Yönetmenliğini Susanne Bier'ın üstlendiği yapımın olay örgüsü Josh Malerman'in 2014 tarihli romanına dayanmaktadır. Malorie adlı bir kadın ile iki çocuğun doğaüstü yaratıklara karşı verdiği yaşam savaşımını konu almaktadır.
Bird Box-Kuş Kafesi filmi en iyi korkutucu sahne dalında MTV ödülüne sahip efsane bir filmdir.
2020’de izleyebileceğiniz filmler arasında yerini rahatlıkla alabilir. Bir Box filmi ile ilgili yapılan yorumlarda genel anlamda; akıcı ve oldukça merak uyandırarak izlenilen bir filim olduğu söylenmektedir.

Bird Box-Kuş Kafesi Filminin Kısa Özeti

Bird Box, peşlerinde olanlardan kurtulmak için gözleri bağlı bir şekilde yola koyulan bir kadın ve çocuklarının hikâyesini konu ediyor. Her şey tam beş yıl öncesinde başlamıştır. Başlangıçtan bu zamana kadar hayatta kalmayı başaran Malorie ve iki çocuğu için hayat bu süreçte hiç de kolay olmamıştır. Nehir kenarında terk edilmiş bir evde kalan aile, bugünlere her adımlarını planlayarak gelmiştir. Ailesini güvende olabilecekleri bir yere götürmenin hayalini kuran Malorie ve çocukları için artık gitme vakti gelir. Ancak bu yolculuk oldukça tehlikelidir. Tek bir hataları ölümlerine sebep olacaktır. Her şeyden önemlisi de yolculuk sırasında ne olursa olsun gözlerinin bağlı olması gerekir. Zekâlarına ve geliştirdikleri duyma yetilerine güvenerek çıktıkları bu yolculukta Malorie ve çocukları yalnız değildir. Peki, onların peşinde olan insan mı, hayvan mı, yoksa bir canavar mıdır?

IMDB: 7,6

Tür: Gerilim, Dram, Bilim-Kurgu,

Yapım: 2018

Yönetmen: Susanne Bier,

Oyuncular: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, Sarah Paulson, LilRel Howery, John Malkovich, Rosa Salazar, Jacki Weaver, Happy Anderson, Amy Gumenick, Danielle Macdonald,

Öykü: Josh Malerman

Ödüller: En İyi Korkutucu Sahne Dalında MTV Film Ödülü

Film içerikleri ailesi olarak Bird Box-Kuş Kafesi filmi hakkında genel yorumda bulunduk. Sizlerde destek için FİLM İÇERİKLERİ sitemizi paylaşarak ve yorum yaparak destek olabilirsiniz.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Bird Box-Kuş Kafesi-Filmİçerikleri daha önce izlemiştim. Gerçekten Çok Güzel Bir Film. Paylaştığınızı Görünce Hoşuma Gitti. Teşekkürler Film İçerikleri Ailesi...

    YanıtlaSil
  2. Bu film gerçekten çok güzel

    YanıtlaSil