Vizyona Giren Bir Film: İNSAN YİYENLER


Film İçerikleri-Vizyona Giren Bir Film: İNSAN YİYENLER

Yeni çıkan film kategorisine eklenen İnsan Yiyenler filmi, 2020 yılında vizyona girmiş macera ve gizem dolu bir o kadar korku dolu sahneler barındıran bir yapım olmakla beraber; bir grup arkadaşın yaşadığı gizemli olayları anlatmaktadır.


İnsan Yiyenler filminin konusu, doğaüstü varlıkların olduğu bir ortamda ölüm kalım savaşı veren arkadaş grubunun yaşadıklarını ele almaktadır.

İnsan Yiyenler, peşlerine düşen acımasız doğaüstü varlıklardan kurtulmak için ölüm kalım savaşı veren bir grup arkadaşın hikâyesini konu ediyor. Yedi kişiden oluşan bir arkadaş grubu, güzel bir hafta sonu geçirmek için göl kenarında bulunan tenha bir kamp alanına gider. Oldukça eğlenceli geçeceğini düşündükleri tatillerinde planlamadıkları durumlarla karşılaşan grup, kendilerini bir anda insan etinden yapılmış hamburger yerken bulur. Grubun insan etini yemeğe başlaması, onları teker teker avlayacak olan, acımasız bir doğaüstü varlığın çağrılmasına neden olur. Hapsoldukları ormandan kurtulmanın yolunu arayan grup, hayatta kalabilmek için savaşmak zorunda kalır.

İnsan Yiyenler Filminin Oyuncu ve Yönetmen Kadrosu Hakkında Bilgiler


Gösterime giriş tarihi: 24 Ocak 2020 (Türkiye)

Yönetmenler: Sam Fowler, Kris Carr

Oyuncular: Megan Purvis, David Patrick Stucky, James Knapp, Iacopo Paradisi

Süre: 95 Dakika

Tür: Korku

Yorum Gönder

0 Yorumlar