En Yeni 2020'nin Aksiyon ve Macera Filmi | SAS: Red Notice


En Yeni 2020'nin Aksiyon ve Macera Filmi | SAS: Red Notice
En Yeni 2020'nin Aksiyon ve Macera Filmi | SAS: Red Notice

SAS: Red Notice, Magnus Martens'in yönettiği 2020’nin filmleri arasında yeni bir aksiyon gerilim filmi olan ve oldukça başarılı bir yapıt olarak en çok izlenen filmler listesinde yerini almıştır. SAS: Red Notice filmi, aksiyon ve gerilim türleri arasında 2020’de çekilmiş kaliteli bir filmdir.Bu yazımızda SAS: Red Notice filminin içerik bilgilerini paylaşacağız.
 


SAS: Red Notice Filmi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Hakkında Bilgiler


Laszlo Antonov liderliğindeki iyi eğitilmiş suçlulardan oluşan küçük bir ordu, Eurostar'ı, İngiliz Kanalının derinliklerinde ele geçirdi.

Kasım 2018'de Budapeşte'de filmin çekimlerin başlandığı açıklandı . Sam Heughan , Ruby Rose , Tom Wilkinson ve Owain Yeoman'ın oynadığı filmde başrol karekterleri olduğu açıklandı.

Çekimler Şubat 2019'a kadar devam etti, Londra ve Paris de çekim mekanları olarak hizmet etti. Andy Serkis , Hannah John-Kamen , Tom Hopper , Noel Clarke , Ray Panthaki , Jing Lusi , Douglas Reith, Richard McCabe ve Anne Reid oyuncu kadrosunda oldukları açıklandı.

SAS: Red Notice (Kırmızı Bildirim)

Yöneten: Magnus Martens
Yapımcı: Claudia Bluemhuber,Laurence  Malkin
Senaryo:Laurence Malkin,Chad Thumann
Dayandığı eser: SAS: Red Notice; by Andy McNab

SAS: Red Notice (Kırmızı Bildirimi) film Oyuncuları

  • Sam Heughan
  • Ruby Rose
  • Andy Serkis
  • Tom Wilkinson
  • Hannah John-Kamen
  • Tom Hopper
  • Owain Yeoman

Sam Roland Heughan Kimdir?


Film İçerikleri AksiyonSam Roland Heughan 30 Nisan 1980'de Balmaclellan, Dumfries ve Galloway, İskoçya'da doğdu. Starz TV Dizisi Outlander (2014-2021), Noel için Prenses (2011) ve Çok İngiliz Seks Skandalı (2007) 'nda başrolleri ile tanınan başarılı bir sahne ve ekran oyuncusu. İskoçya'nın Glasgow şehrinde bulunan Kraliyet İskoç Müzik ve Drama Akademisi'ne (şu anda İskoçya Kraliyet Konservatuarı) katıldı. Bloodwise Scotland (2015) Başkanı olarak Youth Theatre Arts Scotland and Bloodwise'ın (eski adıyla Lösemi ve Lenfoma Araştırmaları) aktif bir hamisidir. 2015 yılında Her Gün Atlet'in kişisel antrenörü John Valbonesi ile My Peak Challenge'ı kurdu; Bloodwise ve Marie Curie gibi hayırsever nedenlerden dolayı para toplayan ve üyeleri fitness ve kişisel zorluklarda başarılı olmaları için teşvik eden küresel, topluluk temelli bir kuruluş.

Magnus Martens Kimdir?

Film İçerikleri Aksiyon
Magnus Martens, televizyon yönetmeni ve aynı zamanda film yönetmenidir.
Doğum tarihi, 25 Nisan 1973 (46 yıl yaşında), Stord, Norveç
Eğitimini ise, Londra Film Okulu’nda tamamlamıştır.





Andy McNab Kimdir?

Film İçerikleri AksiyonSteven Billy Mitchell gerçek isimli olan, 28 Aralık 1959 doğumlu olan ve genellikle Andy McNab takma adı ve kalem adı ile bilinen yazar , romancı ve eski bir İngiliz Ordusu piyade askeridir.
McNab Aralık 1959 28 doğdu merdivenlerinde terkedilmiş Bulunan Guy Hastanesi'nde de Southwark'ta bir de Harrods alışveriş çantası, o kadar getirildi Peckham üvey ailesi ile. Okulda başarılı olamadı ve sonunda yedi yılda dokuz okula gitti. McNab okulu bıraktıktan sonra, genellikle arkadaşlar ve akrabalar için çeşitli garip işlerde çalıştı ve nihayet 1976'da hırsızlık için tutuklandı, küçük suçluluğa dahil oldu. Kısmen kardeşinin ordudaki zamanından ilham alarak İngiliz Ordusuna katılmak istedi. . Bir ordu pilotu olarak eğitim için giriş testinde başarısız oldu, ancak Royal Green Jackets'e katıldı. Çocuk gözaltına alındıktan sonra on altı yaşındaydı.

McNab orduya katıldığında, on bir yaşında okuma yaşına sahip olduğu bulundu. On yedinci yaş gününden kısa bir süre önce Janet ve John adlı ilk kitabını okudu . 2019'da konuşan McNab, nasıl hissettiğimi "Gurur ve başarı hissini canlı bir şekilde hatırlayabiliyorum. İlkokul çocukları için tasarlanmıştı ama umursamadım ... O andan itibaren ellerimi okuyabileceğim her şeyi okudum üzerinde."

Yorum Gönder

2 Yorumlar