İzlenilecek Efsane Bir Film-The Tomorrow War-Yarının Savaşı

FİLM İÇERİKLERİ
 

En çok izlenen bilim-kurgu kategorisinde olan eşsiz bir film sizlerin karşısında. 2021 yılının temmuz ayında izleyici ile buluşan efsane bir film olan gerek fragm
anı ile gerekse de oyuncu kadrosu ile izleyicileri kendine çekmektedir.

The Tomorow War filminin oyuncuları;

·         Chris Pratt, Dan Forester: Eski bir asker olan Dan, biyoloji öğretmenliği yapmaktadır. Eşini ve küçük kızını çok seven Dan, dünyanın kurtuluşu için geleceğe gitmekten ve savaşmaktan çekinmeyecektir.

·         Yvonne Strahovski, Albay Muri Forester / Romeo Command: Dan’in küçük kızının gelecekteki hâlidir. Bir bilim insanı olan Muri, aynı zamanda direnişçi Romeo birliğinin komutanıdır.

·         Betty Gilpin, Emmy Forester: Dan Forester'ın eşi; Muri Forester'ın annesidir.

·         Sam Richardson, Charlie: Dan ile birlikte geleceğe gönderilmek için seçilen bir bilim insanıdır. Geveze bir kişiliğe sahiptir.

·         Edwin Hodge, Dorian: Üç kez geleceğe gidip gelen gönüllü askerdir. Öldürdüğü uzaylıların pençelerini kesip hatıra olarak alır.

·         Ryan Kiera Armstrong, Çocuk Muri Forester.

·         J.K. Simmons, James Forester: Dan'in babasıdır. Çocukken onu terk ettiği için oğlu ile arası kötüdür.

The Tomorrow War-Yarının Savaşı Filmi Hakkında

Yarının Savaşı filmi, 2 Temmuz 2021 tarihinde dijital içerik paylaşımı olan Amazon Prime ‘da yayınlanan, bilimkurgu-aksiyon tarzında bir filmdir.

The Tomorrow War 2021 full hd Türkçe dublaj olarak da izleyebileceğiniz gibi alt yazılı olarak da izlemeniz mümkündür.

İşgal altında bulunan dünyada insanlar, uzaylılara karşı verdikleri savaşta büyük bir yenilgiye uğrar. Artık değişen düzende yaşayan bilim insanları sistemi değiştirmek için asker yetiştirmeye karar verir. Savaşa hazırlanmak için yeni bir yol keşfeden bilim insanları tarafından yetiştirilen askerlerin vereceği savaş insanlığın geleceğini belirleyecektir.

 

Yarınki savaşta, 2051 yılından bir grup zaman yolcusu acil bir mesaj iletmek için geldiğinde dünya şaşkına döner: gelecek otuz yıl içinde insanlık ölümcül bir uzaylı türüne karşı küresel bir savaşı kaybediyor. Hayatta kalmak için tek umut, şimdiki asker ve sivillerin geleceğe taşınması ve savaşa katılmasıdır. İşe alınanlar arasında lise öğretmeni ve aile babası dan forester (chris pratt) var. Dünyayı küçük kızı için kurtarmaya kararlı olandan, gezegenin kaderini yeniden yazmak için umutsuz bir arayış içinde parlak bir bilim adamı (yvonne strahovski) ve ayrı yaşadığı babası (j.k. Simmons) ile bir araya gelir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar