X-Men 11-Yeni Mutantlar | Nisan 2020'de Vizyonda

X-Men 11-Yeni Mutantlar | Nisan 2020'de Vizyonda
X-Men 11-Yeni Mutantlar | Nisan 2020'de Vizyonda | Film İçerikleri

Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan X-Men serisinden X-Men 11 hakkında bilgiler paylaşıldı. “X-men 11-Yeni Mutantlar (The New Mutants)” adlı film serisinin korku ağırlıklı bir tema ile izleyicisi ile buluşuyor. En çok izlenen film kategorisine girmeye hazırlanan film, yüksek bütçe ayrılarak hazırlanmıştır.


Charles Xavier'in okulundan çıkma 5 yeni mutant, hükümete ait gizli bir yer altı tesisinde esir olarak tutulmaktadır. Mutantlar buradan kaçmanın bir yolunu bulmalıdır. Josh Boone'un yazıp yönettiği X-Men serisinin 11. filmi olan "Yeni Mutantlar", ilk kez korku ağırlıklı bir temayla izleyicilerin karşısına çıkıyor...

The New Mutants, Marvel Comics'in aynı adlı süper kahraman takımından uyarlanan ve 20th Century Fox tarafından dağıtılan ABD yapımı süper kahraman filmi. X-Men film serisinin on birinci filmi olacaktır.
X-Men 11-Yeni Mutantlar | Nisan 2020'de Vizyonda | Film İçerikleri
X-Men 11-Yeni Mutantlar | Nisan 2020'de Vizyonda | Film İçerikleri

20th Century Fox ve  Marvel Entertainment şirketlerinin ortak yapımı olan X-Men 11-Yeni Mutantlar Serisi; bu iki şirket ile birlikte tasarlanarak vizyona girecektir. X-Men 11-Yeni Mutantlar filminin konusu, bir grup genç mutantın psikiyatrik izleme için tutulduğu izole bir hastanede geçen orijinal korku gerilim filmi “The New Mutants” ı anlatmaktadır. Garip olaylar gerçekleşmeye başladığında, hem yeni mutant yetenekleri hem de dostlukları, hayatta kalmak için savaşırken test edilerek gösterilmektedir.

Vizyon Tarihi: 3 Nisan 2020

Yönetmen: Josh Boone

Senaryo: Josh Boone ve Knate Lee

Yapımcı: Simon Kinberg, p.g.a., Karen Rosenfelt, p.g.a., Lauren Shuler Donner

Oyuncular: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt, Henry Zaga

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. X Man 11 mi? İnanamıyorum güzel bilgiler teşekkürler film icerikleri

    YanıtlaSil