Yeni Çıkan Bir Film|Hayalet Avcıları 4: Öteki Dünya-Ghostbusters

film içerikleri|hayalet avcıları


Hayalet Avcıları 4: Öteki Dünya-Ghostbusters: Afterlife

Hayalet Avcıları 4: Öteki Dünya filmi, Ghostbusters serisinin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda Jason Reitman oturuyor. Bir ailenin hayatına odaklanılacak olan filmin kadrosunda Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon, Paul Rudd Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver gibi isimler yer alıyor.

Orijinal adı: Ghostbusters: Afterlife

Dağıtımcı: Warner Bros Turkey

Yapım yılı: 2020

Metraj: uzun metrajlı film

Hayalet Avcıları 2: Öteki Dünya Filmi Oyuncuları

film içerikleri hayalet avcıları

Paul Stephen Rudd

Paul Stephen Rudd, 6 Nisan 1969 tarihinde Amerika doğumlu genç oyuncu, komedyen ve senaristir. Genellikle komedi filmlerinde görülen oyuncu, bunlardan en bilinenleri olarak;  Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004), The 40-Year-Old Virgin (2005), Knocked Up (2007), Forgetting Sarah Marshall (2008), I Love You, Man (2009), Dinner for Schmucks (2010),Our Idiot Brother (2011), The Perks of Being a Wallflower (2012) ve This Is 40 (2012).Televizyonda NBC dizisi Friends'te son iki sezon Phoebe Buffay'in sevgilisi ve gelecekteki kocası Mike Hannigan'ı canlandırmıştır.Tim and Eric'te de yer almıştır.

Carrie Coon

Carrie Alexandra Coon (24 Ocak 1981 doğumlu) Amerikalı aktris. O içeri Nora Durst olarak rol aldı HBO doğaüstü gizem dram dizilerinde Leftovers o kazandıran (2014-2017), Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülü için Drama Dizisi En İyi Kadın Oyuncu . Rakun olarak rol aldı Gloria burgle içinde üçüncü sezonun ait FX antoloji serisinin Fargo o aday olan (2017), bir Dizi ya Film, En İyi Başrol Kadın Oyuncu Emmy Ödülü . Coon aynı zamanda Sayıştayda Drama Bireysel Başarı Ödülü kazandıher iki performans için. Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülü'ne aday gösterdiği antoloji suç draması The Sinner (2018) ' in ikinci sezonunda Vera Walker olarak rol aldı .

Mckenna Grace

Mckenna Grace, 25 Haziran 2006 doğumlu olan Amerikalı genç aktristir. Disney XD sitcom Crash & Bernstein (2012-2014) ' de Jasmine Bernstein ve The Young and the Restless (2013-2015) dizilerinde Faith Newman gibi profesyonel oyuncu olarak rol almaya başlamıştır.
Grace, ABC / Netflix şovu Designated Survivor'da Penny Kirkman rolüyle tanınan Mckenna Grace, bir çok yabancı filmde de yer almıştır. Netflix komedi dizisi Fuller House'da (2016-2018) Rose Harbenberger'i ve Netflix doğaüstü korku serisi The Haunting of Hill House'da (2018) genç Theodora Crain'i canlandırmasıyla tanınmaktadır.

Finn Wolfhard

Finn Wolfhard, (d. 23 Aralık 2002, Vancouver, Kanada), Kanadalı televizyon ve sinema oyuncusu ve aynı zamanda müzisyen olan Fin Wolfhard, bir çok yabancı filmde yer almıştır.

En çok izlenen yabancı filmler listesinde yerini alan Hayalet Avcıları 4: Öteki Dünya-Ghostbusters: Afterlife filmi, IMDb’si yüksek filmler kategorisinde de en çok izlenenler arasında yer almıştır. Hayalet Avcıları 4: Öteki Dünya-Ghostbusters: Afterlife filmini izlemek için bir çok site mevcuttur. Filmi Türkçe dublaj olarak da izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Hayalet Avcıları 4: Öteki Dünya-Ghostbusters filmi için teşekkürler. Hayalet Avcıları 4: Öteki Dünya-Ghostbusters filminin oyuncu kadrosu da maşallah hep komedi dizilerinde oynamış.
    Teşekkürler Yazınız için

    YanıtlaSil
  2. Şunu belirtmek isterim siteniz gerçekten güzel. Ne izlesem diye dusunuyordum ama sizden bir cok fikir alldim

    YanıtlaSil
  3. Film izlemeden önce bakamamda fayda sağladı

    YanıtlaSil