21 Bridges Film Konusu | Film İçerikleri

21 Bridges Film Konusu | Film İçerikleri
21 Bridges Film Konusu | Film İçerikleri


Dram ve Gizem filmi kategorisinde yerini alan ve oldukça başarılı bir yapıt olan “21 Bridges-21 Köprüler” adlı film en çok izlenen film kategorisinde yerini almıştır.
Film içerikleri ailesi olarak sizlere film hakkında bilgiler paylaşacağız…


21 Bridges Filmi Hakkında Bilgiler


21 Bridges, Brian Kirk tarafından yönetilen bir 2019 Amerikan aksiyon gerilim filmi. Film, Chadwick Boseman'ı iki şüpheli polis katili bulmak için Manhattan'ın isimsiz 21 köprüsünü kapatan bir NYPD dedektifi olarak canlandırıyor. Sienna Miller, Keith David ve J.K. Simmons destekleyici roller oynarlar.

Boş bir NYPD dedektifi, muazzam ve beklenmedik bir komployu ortaya çıkardıktan sonra bir çift polis katili için şehir çapında bir insan avına sokuldu.

Büyük bir komployu ortaya çıkardıktan sonra, bir NYPD dedektifi, iki genç polis katili için şehir çapında bir insan avına katılır. Gece ilerledikçe, yakında kimin peşinde koşacağından ve kimin peşinde olduğundan emin olmaya başlar. Arama yoğunlaştığında yetkililer, şüphelilerin kaçmasını önlemek için Manhattan'ın 21 köprüsünün tamamını kapatarak aşırı önlemler almaya karar veriyor.

Yayın tarihi: 21 Kasım 2019 (Hollanda)

Yönetmen: Brian Kirk

Gişe hasılatı: $48.4 million

Film müziğinin bestecisi: Henry Jackman

Yapımcılar: Chadwick Boseman, Russo Biraderler, Gigi Pritzker, Logan Coles, Joe Russo, Robert Simonds


Yorum Gönder

0 Yorumlar