Hızlı ve Öfkeli 9 Filmi Vizyon Tarihi


22 Mayıs 2020 de vizyona girmeye hazırlanan ve oldukça izlenen efsane bir seri olan Hızlı ve Öfkeli filminin 9’uncu serisi vizyona girmektedir. Hızlı ve öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek? Diye bir çok soru araştırılmak ile birlikte Hızlı ve Öfkeli 9 fragmanı ne zaman vizyona girecek? Ve Hızlı ve Öfkeli 9 filminin konusu hakkında sitemizde gerekli sorulara yanıtlar bulabileceksiniz.


Vin Diesel yani Dominic Toretto/Dom ve Michelle Rodriguez -Letty Ortiz’in son bölümlerde başrolünde yer aldığı ve gişe rekortmeni seri olan Hızlı ve Öfkeli 9'un (Fast Furious 9) ilk uzun soluklu fragman yayına girdi.Sosyal medya hesaplarından ve Youtube’de ilk fragman yayınlandı. 22 Mayıs’ta vizyona girecek filmde Dominic yani Dom bu kez kardeşi ile karşı karşıya kalmaktadır.

Hızlı ve Öfkeli 9 Filminin Konusu

Hızlı ve Öfkeli olarak bilinen serinin en son ki filmi; Justin Lin'in yönettiği, başrollerini Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren ve Charlize Theron'un paylaştığı Amerikan yapımı aksiyon filmi ve gerilim türünde en çok izlenen filmler kategorisinde yerini almaktadır. Hızlı ve Öfkeli film serisinin dokuzuncu filmi olarak 22 Mayıs 2020’de vizyona girecektir.

Yayın tarihi: 8 Nisan 2020 (Belçika)

Yönetmen: Justin Lin

Film müziğinin bestecisi: Brian Tyler

Film dizisi: Hızlı ve Öfkeli

Yapımcılar: Vin Diesel, Clayton Townsend, Chris Morgan

Yorum Gönder

0 Yorumlar