Animal 2|Hayvan 2 Filmi Hakkında

Animal 2|Hayvan 2 Filmi


2008 yapımı aksiyon ve macera dolu bir film olan “Animal 2-Hayvan 2” filmi, en çok izlenen filmler arasında yerini almıştır. Türkiye’de de en çok izlenen film listesinde bulunan Hayvan 2 filmi, bu yıl izlenenler listesinde ilk sıralarda bulunmaktadır. Bir çok aksiyon ve macera sahnesi bulunan filmde bir nebzede dram mevcuttur.
Animal 2 türkçe dublaj film izlemek için bir çok sitede mevcuttur film. Ama filmi orijinal Türkçe alt yazılı izlemek daha keyifli kılmaktadır. Siz değerli site sakinlerine tavsiye niteliğindedir.


Animal 2-Hayvan 2 Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

En büyük oğlu olan Darius tarafından vurulan Allen, vurulduktan sonra ve tüm suçlarından dolayı yıllar sonra, eski gangster James "Hayvan" Allen, Folsom Hapishanesinde ömür boyu hapis cezası veriliyor. Siyahlar ve Meksikalılar arasında bir isyan patlak verdiğinde, Hayvan Susanville Hapishanesine transfer edilir. Animal, zamanına hizmet ederken oğlu James Jr.'ın cinayet için hedef gösterildiği ve kendisinin çağırmaktan sorumlu olanın içeride olduğunu öğrenir. Şantaj yapar ve oğlunu kurtarmak için bir savaşçı olarak karanlık geçmişine dönmek zorunda kalır. Dışarıda, şimdi reform edilmiş bir adam olan Darius, babasıyla ilişkisini sürdürüyor ve avukatının yardımıyla James Jr'ın adını temizlemek için yeterli kanıt toplamak için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Eski bir gangster olan Hayvan lakaplı Allen bir cinayetten dolayı ömür boyu hapse mahkum edilir. Hayvanın oğlu James ise avukatıyla beraber babasını kurtarmak için elinden geleni yapmaktadır.
Aksiyon Filmleri


Yapım Yılı: 2008

Film Türü: Aksiyon, Dram

Yönetmen: Ryan Combs

Oyuncular: Ving Rhames, Vicellous Shannon, Richard Waugh  

Ülke: Amerika

IMDb puanı yüksek film olan Animal 2-Hayvan 2 filmi için iyi  film içerikleri ailesi olarak seyirler dileriz..
Animal 2 filmi hakkında yorumlarınızı altta belirtirseniz bilgilendirmek açısından faydalı olunacağı kanaatindeyiz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar