Avengers: Endgame Yenilmezler 4: Son Oyun Filmi

Yenilmezler 4: Son Oyun Filmi

Yenilmezler 4: Son Oyun Filmi

Avengers: Endgame, Marvel Comics'in İntikamcılar adlı süper kahraman grubundan uyarlanan ve Marvel Studios tarafından yapımı üstlenilen ABD süper kahraman filmi olan Avengers: Endgame Yenilmezler 4: Son Oyun filmi, film içerikleri bakımında oldukça zengin karakter ve oyuncu kadrosuna sahip bir film olmuştur.


Avengers: Endgame Yenilmezler 4: Son Oyun Filmi Hakkında


Yenilmezler serisinin 4’ncüsü olan film en çok izlenen filmler arasında yerini almıştır. 2019’da en çok izlenen film ve IMDb puanı yüksek bir film olmuştur. Avengers: Endgame Yenilmezler 4: Son Oyun filmi, seyircisi en çok olan film olmuştur. Avengers: Endgame Yenilmezler 4: Son Oyun filmi yorumu ve Avengers: Endgame Yenilmezler 4: Son Oyun filminin oyuncu kadrolarını sizlerle paylaşacak olursak;

"Avengers Infinity War"ın ardından pek çok süper kahraman küle dönüştürülmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler.

Yenilmezler 4: Son Oyun Filmi


Yayın tarihi: 22 Nisan 2019 (Los Angeles)

Yönetmenler: Joe Russo, Anthony Russo

Bilet gişesi: 2,8 milyar USD

Bütçe: 356 milyon USD (2019)

Ödüller: En İyi Kötü Karakter Dalında MTV Film Ödülü,

Fantastik filmler kategorisinde ve IMDb puanı yüksek filmler arasında en çok izlenen film olan Avengers: Endgame Yenilmezler 4: Son Oyun Filmi, gerek içerik gerekse de kurgu açısından oldukça etkileyici bir yapıt olmuştur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar