Bloodshot: Durdurulamaz Güç-Kanlı Film


Bloodshot: Durdurulamaz Güç-Kanlı Film

Denizci olan Ray Garrison isimli bir adam ve karısı öldürülür. Bunun ardından bir grup varlıklarını gizleyen bilim adamı Ray Garrison'ı nanoteknoloji yardımıyla hayata geri döndürür. Ray bundan sonra kendi gibi olan süper askerlerle çalışacaktır. Bu sırada ise geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyordur. Ama hafızası geri gelmeye ve karısı ile kendisini kimin öldürdüğünü hatırlamaya başladığında her şeyi yok etmek için mücadele vermeye başlayacaktır. Garrison, yavaş yavaş bu cinayetin ardındaki komployu ortaya çıkaracaktır.


Bloodshot, aynı adlı Valiant Comics karakterine dayanan 2020 Amerikan süper kahraman filmi. Valiant Comics ortak sinematik evreni içerisinde yer alan bir dizi filmde ilk bölüm olması hedefleniyor.

Bloodshot , aynı adlı Valiant Comics karakterinedayanan2020 Amerikan süper kahraman filmi . Valiant Comics ortak sinematik evreni içerisinde yer alan bir dizi filmde ilk bölüm olması hedefleniyor. Jeff Wadlow ve Eric Heisserer'ın senaryosundan David SF Wilson (ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi) ve Wadlow'un öyküsü tarafından yönetilen film yıldızları Vin Diesel , Eiza González , Sam Heughan , Toby Kebbell ve Guy Pearce. Hareket halinde öldürülen bir Deniz'i izler, ancak onu silah olarak kullanmak isteyen bir örgüt tarafından süper güçlerle hayata döndürülür.

Bloodshot filminin gelişimi 2012'de başladı, Jared Leto ilk olarak Temmuz 2017'de başlayacak görüşmelerde bulundu. Mart 2018'de Diesel, başlık rolünü canlandırmak için kiralandı ve oyuncuların geri kalanı sonraki aylarda katıldı. Çekimler Ağustos 2018'de Güney Afrika'da Ekim ayına kadar sürdü.

Bloodshot , 13 Mart 2020'de Amerika Birleşik Devletleri'nde Sony Pictures Releasing tarafından teatral olarak piyasaya sürüldü . Film eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı ve dünya çapında 30 milyon dolar hasılat yaptı. Dünyanın dört bir yanındaki korona virüs pandemik kapanış tiyatroları nedeniyle Sony, filmi teatral olarak piyasaya sürüldükten iki haftadan daha kısa bir sürede talep üzerine dijital olarak kullanılabilir hale getirdi.

Oyuncular

  • Ray Garrison / Bloodshot olarak Vin Diesel
  • KT olarak Eiza González
  • Jimmy He rolünde Sam Heughan
  • Martin Keb rolünde Toby Kebbell
  • Guy Pearce , Dr. Emil Harting rolünde
  • Wilfred Wigans rolünde Lamorne Morris
  • Gina Garrison olarak Talulah Riley
  • Marcus Tibbs rolünde Alex Hernandez
  • Nick Baris rolünde Jóhannes Haukur Jóhannesson
  • Mombasa Gunman rolünde Tamer Burjaq
  • Eric olarak Siddharth Dhananjay


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Güzel bir film izlemek isteyenlere öneririm. Zaten bu adamın her filmi muhteşem.

    YanıtlaSil
  2. Ray Garrison / Bloodshot olarak Vin Diesel gerçekten kaliteli bir oyuncu. Filmi en kısa sürede izleyeceğim. Film İçerikleri Sitenizi yeni farkettim takibe alıyorum.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil